"לכן, סיבים תורמים לצריכת קלוריות נמוכה, מפחיתים את רמות הכולסטרול בדם ומפחיתים סיכון למחלות לב (כי מפחיתים ספיגה חוזרת של חומצות מרה). כל הירקות והפירות עשירים בסיבים תזונתיים".
"למשל, במנה של בערך כוס סלט כרוב יש שלושה גרם סיבים, בפרוסת לחם מלא יש בערך 203 גרם סיבים, בתפוח אחד יש חמישה גרם... כלומר מי שאוכל מספיק ירקות, פירות, קטניות ודגנים מלאים – מגיע ללא בעיה למה שצריך. האם יש דבר כזה יותר מדי סיבים? כן, אבל על זה נדבר בהזדמנות אחרת".