שניצלים בשמן עמוק - כמה זה בריא? | מאיה רוזמן עושה סדר

המאזין הה לגבי טיגון בשמן עמוק לעומת צבעי מאכל וחומרים משמרים סינתתיים. התזונאית השיבה שחש דברים יותר גרועים מאשר שימוש בשמן פעם אחת, אבל הזהירה מפני שימוש חוזר

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
שניצל
שניצל | צילום: אינג אימג'

המאזין: "אני יודע שטיגון הוא לא בריא, השאלה היא כמה? צבעי מאכל זה כמו רעל, אני לא אגע בזה. קמח לבן זה  לא בריא, אבל אוכלים את זה. השאלה עד כמה צריך להתרחק מזה?"

תגיות:
שניצל
/
שמן
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף