"פר דרייר" שוקקת חיים, אבל פחות מתאימה למי שמחפש לאכול ממש

המסעדה היפואית מתאימה מאוד לחגיגות ימי הולדת ולדייט שני. מי שמעדיף לשבוע, רצוי שילך לפני כן לאבולעפיה הסמוכה ואז ירים כוסית יין מאחור

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סטייק אנד אגס פר דרייר
סטייק אנד אגס פר דרייר | צילום: פרטי

על הקינוח לא ויתרנו, וחבל. מוס השוקולד התברר כמקשה נטולת סקס אפיל, שנדמה שהוכנה בידי תלמידת כיתה ה' בשיעור בישול. "פר דרייר" היא מקום שוקק חיים ואווירה כיפית, מתאימה מאוד לחגיגות ימי הולדת ולדייט שני. מי שמעדיף לאכול ממש, רצוי שילך לפני כן לאבולעפיה הסמוכה, לשבוע וליהנות, ואז ירים כוסית יין מאחור.

שלוש עצות לכל בעלי מסעדה, המבקשת להיות ידידותית לבעלי משפחות:

הכינו תפריט ילדים: בסופו של יום, האנשים הקטנים האלה לא דורשים הרבה. שניצל, צ’יפס, פסטה, פיצה, המבורגר, לחמנייה עם קוטג’ – כמה זה כבר מסובך? ובבקשה, בלי רוטב שמנת שיש בו פלפל שחור ועשבי תיבול, בלי חסה ובצל בהמבורגר, בלי עלים ו”לכלוכים” בשום מנה. הכי פשוט, הכי נקי - מבחינתם זה גם הכי טעים.

הדפיסו חוברת פעילות: ילדים משועממים הם סכנה לכל הסועדים. עד מהרה יחלו צעקות והתרוצצויות, שיהפכו גם את ההורים לחסרי סבלנות. כמה זה כבר יעלה להכין חוברת עם תשבץ קטן, תפזורת, מבוך ו”מצא את ההבדלים”? לבעל המסעדה היא תעלה 10 אגורות ברוטו, ותביא לשעה ו־10 דקות ברוטו של שקט.

קטשופ. תביאו יותר.

תגיות:
מסעדות
/
אוכל
/
יפו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף