"אין כל ספק שמדובר במיתוס שיש לנפץ. אנשים רבים בטוחים כי גבינה צהובה היא לא בריאה ועתירה בכולסטרול, אבל לא כך הדבר. אפשר בהחלט לשלב גבינה צהובה בתפריט היומיומי שלך ושל ילדייך. מעבר לזה, אני ממליצה לך בחום לקרוא את מה שכתוב על אריזת הגבינה הצהובה ולראות לבד שאין כל סכנה בריאותית לך ולילדייך. בכל פרוסה של גבינה צהובה יש כ־300 מ"ל סידן, ואין ספק שתוספת סידן לתפריט ילדייך היא נפלאה. על כן, את יכולה לתת להם לאכול אפילו יותר מפרוסה אחת ביום למען בריאותם. דבר נוסף שחשוב שתדעי הוא שבגבינה צהובה רגילה בעלת 28% שומן יש כ־30 מ"ל כולסטרול, ואילו בגבינה צהובה בעלת 9% שומן יש פחות מ־8% כולסטרול בעוד שבביצה אחת יש כ־300 מ"ל כולסטרול. מה שאומר שאם תאכלי חבילה שלמה של גבינה צהובה 9% שומן, יהיה בה פחות כולסטרול מאשר בביצה אחת".
“כשאנחנו אוכלים ירקות טריים אנחנו לא לועסים אותם הכי טוב בעולם ולא מביאים אותם למצב של מחית, ואז גוברים הסיכויים להכניס לקיבה שלנו חתיכות שלמות של ירק כזה או אחר, מה שמביא את מערכת העיכול שלנו להקדיש זמן רב יותר לעכל אותם. לעתים לא כל היתרונות הרבים של הירקות מצליחים להיספג בגוף בדרך. מנגד, כאשר מבשלים ירקות, קל לנו מאוד ללעוס אותם, וכל הערכים התזונתיים שלהם נספגים בקלות בגוף. הסלק ידוע כירק המכיל כמות מכובדת של אשלגן ונוגדי חמצון רבים ומסייע במניעת מחלות, אבל מכיל בתוכו גם כמות סוכר. על כן, יש כאלה הטוענים שכאשר מבשלים את הסלק, הוא הופך לפחמימה. לדעתי האישית, ירקות חיים יש לאכול ללא הגבלה לעומת ירקות מבושלים או אפויים שכדאי לספור את הקלוריות שלהם. נקודה לסיום שחשוב לי שתשים לב אליה: לסלק אחד גדול יש ערך תזונתי גבוה, אבל לאחר בישול או אפייה הוא מקביל בקלוריות לפרוסת לחם”.