יפה בן דויד בכנסת: "לא תפקידנו לבדוק את התו הירוק"

מזכ"לית הסתדרות המורים השתתפה בדיון בוועדת החינוך על פתיחת שנת הלימודים, והכריזה כי עובדי ההוראה לא יבדקו את התו הירוק של ההורים והתלמידים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןאליאב בטיטו צילום: בועז רובין
יפה בן דויד בוועדת החינוך, קרדיט ערוץ כנסת | צילום:

יומיים לפתיחת שנת הלימודים, ועדת החינוך, התרבות והספורט בראשות ח"כ שרן השכל מתכנסת בשעה זו (שני) על מנת לשמוע סקירה של שרת החינוך יפעת שאשא ביטון, ויגאל סלוביק מנכ"ל משרד החינוך, בעניין היערכות משרד החינוך לפתיחת השנה.

בדיון לקחה חלק, בין היתר, גם מזכ"לית הסתדרות המורים, יפה בן דויד, שהכריזה כי עובדי ההוראה לא יבדקו את התו הירוק של ההורים והתלמידים.

"אני אומרת את זה בצורה חד משמעית. זה לא תפקידנו לבדוק את התו הירוק, שהרשויות ימנו מישהו שצריך לבדוק את התווים הירוקים. אסור להכניס את צוותי ההוראה למצבים ולחיכוכים שהם לא בריאים לנו עם ההורים", אמרה בן דויד.

"הרי כל מערכת החינוך בנויה על יחסי אמון בין ההורים, בין התלמידים לצוותי ההוראה. אז בואו נשאיר אותם בדברים שהם יודעים הכי טוב  לעשות והם עושים את זה הכי טוב, יותר מכולם, וזה חינוך", הוסיפה.

תגיות:
פתיחת שנת הלימודים
/
יפה בן דויד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף