שומשום: שומשום שנמצא בטחינה, חלווה, לחמים, בייגלה, בורקס וסלטים מהווה מקור מצוין לסידן.
זרעי צ'יה: מלבד היותם מקור נהדר לחומצות שומן, אומגה 3 וסיבים, זרעי צ'יה גם מספקים כמות טובה של סידן. טעימים כתוספת לסלט, אסאי, מוזלי ועוד.
טופו: מזון רב-תכליתי שעשוי מפולי סויה ועשיר בסידן. טעים בעיקר מוקפץ או מטוגן במנות אסייתיות, סלטים או חביתות.
שקדים: בריאים ומהווים מקור טוב לסידן. הכי מומלץ לאכול אותם בצורתם הטבעית, אך ניתן גם לקלות ולהמליח אותם או לצרוך אותם כחלב שקדים.
ירקות עליים: ירקות כמו כרוב ותרד ידועים כמלאים בסידן. כרוב ניתן לאכול במגוון צורות: מבושל, אפוי בתנור, טרי בסלט, כממולא ועוד. התרד טעים בסלטים, בפסטות או כתוספת מבושלת בפני עצמה.
סרדינים: סרדינים קטנים ידועים כעשירים בסידן בנוסף לחומצות שומן ואומגה 3.
סלמון: סלמון נחשב הוא גם מקור מצוין נוסף לסידן. ניתן לאכול אותו אפוי בתנור, מבושל, בכריך, בסלט, בפסטה, בסושי ועוד.
שעועית לבנה: שעועית לבנה היא קטניה מזינה שמספקת כמות מכובדת של סידן. ניתן לאכול אותה כתוספת מבושלת או כחלק מסלט.
תפוזים: למרות שהם אינם עשירים בסידן, תפוזים יכולים לתרום לחלק מצריכת הסידן היומית שלנו יחד עם ויטמין C, אשר מסייע בספיגת הסידן.
ברוקולי: הברוקולי מעניק לגוף ויטמינים וסיבים ומהווה מקור מצוין לסידן. טעים מאוד בבישול, בתנור, מוקפץ או בסלט.
תאנים מיובשות: גם טעימות וגם מכילות את הכמות הנכונה של סידן.
דגנים מלאים מועשרים: הסידן נמצא גם בדגני הבוקר שלנו, ואכילתם תיתן זריקת סידן שתטעין לנו את הגוף ותאפשר לנו להתחיל את היום כמו שצריך.