מומחה מהאו"ם מגלה: כך השפיעה הקורונה על הביטחון התזונתי בעולם

פרנצ'סקו ברנקה, מנהל המחלקה לתזונה, בריאות והתפתחות בארגון הבריאות העולמי, שוחח עם מעיין יפה-הופמן מה"ג'רוזלם פוסט" אודות השפעות הנגיף על הביטחון התזונתי בעולם

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעיין הופמן מראיינת את פרנצ'סקו ברנקה
מעיין הופמן מראיינת את פרנצ'סקו ברנקה | צילום: אלוני מור

במסגרת ועידת ישראל לביטחון המזון של קבוצת הג'רוזלם פוסט-מעריב, המשודרת היום (שני), פרנצ'סקו ברנקה, מנהל המחלקה לתזונה, בריאות והתפתחות בארגון הבריאות העולמי, שוחח עם מעיין יפה-הופמן מה"ג'רוזלם פוסט" אודות השפעות נגיף הקורונה על הביטחון התזונתי בעולם.

walla video test11 | צילום:
תגיות:
ארגון הבריאות העולמי
/
ביטחון תזונתי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף