ד"ר תרזה אירווין, המכנה עצמה "וגינאקולוגית", שיתפה סרטון בטיקטוק שבו הסבירה מהי הטכניקה הנכונה להטלת שתן - וטוענת שמרבית הנשים נוטות לעשות זאת בדרך הלא נכונה - מה שמונע מהן להתרוקן לגמרי ומגביר אצלן את הצורך להתפנות. הטכניקה היעילה, כך היא טוענת, מסייעת לרוקן עוד כחצי ליטר של שתן.
בסרטון הדגימה ד"ר אירווין כיצד נכון עבור נשים להשתין. היא אומרת "האם ידעתן שיש למעשה יותר מדרך אחת עבורנו להשתין?". היא מתיישבת זקופה על הכיסא ומסבירה שזו לא הדרך הנכונה לעשות זאת: "את לא הולכת לרוקן את השלפוחית שלך ככה. שליש מהשתן עדיין יישאר בשלפוחית אם תטילי שתן במצב זקוף כזה". מיד לאחר מכן היא רוכנת קדימה, מניחה את ידיה על הברכיים ומדגימה כיצד יש להשתין: "הדרך הנכונה להשתין היא כמו קאובוי".
הסרטון ששותף בפני 85 אלף העוקבים שלה הפתיע מאוד את הצופות. אחת כתבה: "לא מאמינה שרק היום למדתי כיצד לרוקן את שלפוחית השתן" ואחרת הוסיפה: "הו אלוהים! חשבתי שמשהו לא בסדר איתי כי כל הזמן הזה הייתי צריכה להישען קדימה כדי לרוקן את שלפוחית השתן. מסתבר שזה נורמלי".
השיטה של ד"ר אירווין מגובה רפואית. "הטלת שתן כפולה (Double voiding) היא פרקטיקה של ניסיון לרוקן לחלוטין את שלפוחית השתן על ידי הרפיית המעי הגס, שיפור תנוחת האגן ולקיחת הזמן הדרוש להטלת שתן מלאה", מסבירה האורולוגית ד"ר מריה פרזה גודוי, מייסדת שותפה וראש המחלקה לרפואה מינית ב- Healthy Pleasure Group, "לנשים שמטילות שתן בתדירות גבוהה יותר, בגלל שאימצו הרגלי הטלת שתן לא תקינים או עקב צריכה גבוהה של מים ו/או גירויים כמו שתיית קפה ותה - התרוקנות כפולה יכולה להוות פתרון פוטנציאלי".