ההדחה הראשונה של השר ארדן: שני קצינים החשודים בעבירות מין יעזבו את המשטרה

השר לביטחון פנים חתם על פיטוריו של סנ"צ צביקה רוזנברג ואישר את פרישתו של תנ"ת שמעון בן הרוש. על פי החשד השניים הטרידו חיילת שוטרת, אולם בפרקליטות טרם קיבלו החלטה בעניינם

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
גלעד ארדן
גלעד ארדן | צילום: המשרד לביטחון הפנים

השר לביטחון פנים, גלעד ארדן, חתם הערב (רביעי) על מכתב פיטוריו של קצין מבצעים לשעבר במחוז מרכז, סגן ניצב צביקה רוזנברג, וכן אישר את פרישתו המאולצת של סגן מפקד המחוז, תת-ניצב שמעון בן הרוש.

השניים הושעו לפני כשמונה חודשים מתפקידיהם בעקבות חקירת מח"ש שייחסה להם חשדות לביצוע עבירות מין תוך ניצול יחסי מרות והטרדות מיניות של שוטרת-חיילת (שח"ם) בעת ששירתה תחת פיקודם.

בחודש אפריל האחרון נערך שימוע לשני הקצינים הבכירים, אך למרות הגרסאות והראיות שנאספו עד כה - בפרקליטות טרם קיבלו החלטה בעניינם. חקירתם של השניים החלה בעקבות תלונתה של החיילת אשר סיפרה כי ניהלה מערכת יחסים בעלת אופי מיני עם שני הקצינים בעת ששירתה תחתם.

בינה לבין שני הקצינים הוחלפו תמונות, סרטונים ומסרונים ובשלב מסוים, כשהחליטה לסיים את הקשר, לטענתה היא הוטרדה על ידי השניים. לאחרונה, עם הידיעה כי השר ארדן מתכוון לקבל החלטה בעניין, ביקש תנ"צ הרוש לפרוש מתפקידו ביוזמתו.

תגיות:
גלעד ארדן
/
משטרה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף