השף גיל חן השיק בר יין חדש – UPPERITIVO - המשלב קוקטיילים ואוכל שמתחלפים בהתאם לעונות השנה. בר היין, שנפתח ברחוב הירקון 78 בתל אביב, מציע מנות קטנות מחומרי גלם מקומיים. קבלת פנים לאורחים מתחילה עוד לפני הכניסה למקום במרפסת הפונה לרחוב, שהותקנה בה תאורה והוצבו בתוכה פינות ישיבה אינטימיות. ״רציתי ליצור מקום שהוא קצת יותר משוחרר, לא מסעדת שף יוקרתית ויקרה, אלא מקום כיפי שאינו קורע את הכיס״, סיפר חן.

אפריטיבו ממוקם במלון אולטרה, סמוך לטיילת של תל אביב. מלון הבוטיק עוצב במטרה ליצור אווירה רגועה ונעימה באמצעות צורות, אורות וריהוט. ״הקונספט שלנו הוא ליצור תחכום רגוע ואפשרות לרגעים של אסקפיזם לכל הנוסעים מסביב לעולם, בהם הדור הצעיר של נוסעים צעירים, שאפתניים וסקרנים״, ציינו במלון. "בחלל הכניסה נמצא בר הקוקטיילים אפריטיבו, שלוקח כל לקוח למסע קולינרי מרענן לצד קוקטיילים ויינות מסביב לעולם״.