"האופניים היו מרוסקים לגמרי": רוכב בן 50 נהרג מפגיעת רכב בערבה

גבר בן 50 נהרג מפגיעת רכב בכביש 90, סמוך לבאר אורה שבערבה. חובשים ופרמדיקים של מד"א איתרו אותו עם פגיעה רב מערכתית וללא סימני חיים וקבעו את מותו

ארנולד נטייב צילום: ללא
זירת התאונה בה נהרג רוכב האופניים סמוך לבאר אורה שבערבה
זירת התאונה בה נהרג רוכב האופניים סמוך לבאר אורה שבערבה | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

רוכב אופניים בן 50 נהרג היום (שבת) מפגיעת רכב בכביש 90, סמוך לבאר אורה. חובשים ופרמדיקים של מד"א איתרו אותו עם פגיעה רב מערכתית וללא סימני חיים וקבעו את מותו. בוחני תאונות הדרכים של משטרת מרחב אילת הגיעו למקום והחלו באיסוף ממצאים וחקירת נסיבות התאונה.

פרמדיק מד"א ניר יפת שגר בבאר אורה והגיע ראשון למקום, סיפר: "קיבלתי את הדיווח על התאונה הקשה ממוקד הכוננים של מד"א ומיד יצאתי למקום. האופניים היו מרוסקים לגמרי והרוכב שסבל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד שכב על הכביש כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה. לצערנו לאחר בדיקות רפואיות לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".

תגיות:
הקטל בכבישים
/
הערבה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף