רימון קירשט חזרה למשפחתה מהשבי: צפו במפגש המרגש

ניל קירשט-לוי, אחותה של רימון ששוחררה אמש משבי החמאס בעזה, שיתפה בפוסט בפייסבוק תמונות של אחותה מתאחדת עם משפחתה. יגב, בעלה של רימון, נותר בשבי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רימון קירשט מתאחדת עם משפחתה לאחר ששוחררה מהשבי
רימון קירשט מתאחדת עם משפחתה לאחר ששוחררה מהשבי | צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של ניל קירשט-לוי
2
גלריה

רימון קירשט בת ה-36 חזרה אמש (שלישי) משבי החמאס בעזה, לאחר שנחטפה יחד עם בעלה יגב בוכשטב מדירתם בקיבוץ נירים בבוקר מתקפת החמאס ב-7 באוקטובר. ניל קירשט-לוי, אחותה של רימון, בירכה בפייסבוק על שובה של אחותה, ושיתפה בתמונות המפגש המרגש. "חלק מהמלחמה נגמר - רימון שבה הביתה! בריאה ושלמה! עכשיו נמשיך להילחם לחזרתו של יגב ושאר החטופים", כתבה.

רימון קירשט מתאחדת עם משפחתה לאחר ששוחררה מהשבי
רימון קירשט מתאחדת עם משפחתה לאחר ששוחררה מהשבי | צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של ניל קירשט-לוי

ב-30 באוקטובר פרסם חמאס סרטון של שלוש חטופות ובו נראתה גם קירשט. בזמן שהייתה בשבי ברצועה, למעריב סופר על קירשט כי היא אוהבת לגדל צמחים, לאמץ ולגדל בעלי חיים, ולשמוע מוזיקה. היא עוסקת ברפואה משלימה ורפלקסולוגיה. אוהבת מוזיקת רוק - בעיקר גאנז אנד רוזס ו- U2, היהודים והמכשפות.

תגיות:
חטופים
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף