"תוצרת הנגב", המשווקת פירות וירקות של חקלאי הנגב והעוטף, מהווה מקור משמעותי ומרכזי לתוצרת טרייה בישראל ומייצאת את התוצרת ללמעלה מ-20 מדינות שונות ברחבי העולם ובכללם – ארה"ב קנדה, ספרד, איטליה, הולנד, גרמניה, צרפת, איים קנריים, פורטוגל, אירלנד, רוסיה, נורבגיה, שוויץ קפריסין סקונטלנד ועוד. כ-65% מסך הגידולים החקלאיים שמגודלים בישראל נמצאים בשטח הנגב המערבי, וכ-30% מסך הייצוא של ישראל לעולם של תוצרת טרייה מקורה בנגב ובעוטף.
את התערוכה פוקדים קרוב ל-100,000 מבקרים, ומטרתה לייצר שיתופי פעולה עסקיים בענף החקלאות. התוצרת שתוצג בתערוכה ע"י תוצרת הנגב תכלול תפו"א, גזר, אבוקדו, צנוניות והדרים. החקלאים יפגשו עם לקוחות קיימים ופוטנציאלים, בעלי עניין מתחום המסחר והשירותים בתחום וכל זאת על מנת לשמר את הקשרים העסקיים, להמשיך ולהגדיל את הייצוא החקלאי ללקוחות ומדינות נוספים.
המשך קידום המכירות והפיתוח העסקי של התוצרת הטרייה מהעוטף אל מול מדינות אירופה וצפון אמריקה, לא רק מייצר פלטפורה משמעותית להסברה מול מדינות העולם, אלא הוא גם הניצחון שלנו. שמחים להמשיך לקדם את הסחר והכלכלה הישראלית דרך תוצרת חקלאית איכותית ומובחרת של העוטף והנגב".