לראשונה אי פעם בישראל: רופא דרוזי מונה למנהל בית חולים

מתמודדים לתפקיד מנהל ביה"ח זיו בצפת עתרו לנציבות שירות המדינה נגד זכייתו של ד"ר סלמן זרקא מעוספיא, בטענה שהגיש את מסמכי המכרז באיחור. אתמול הודיעה הנציבות: ד”ר זרקא קיבל אישור להגיש טפסים באיחור בגלל שירותו כרופא צבאי בצוק איתן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין

נציבות שירות המדינה הודיעה כי היא מאשרת את מינויו של ד"ר סלמן זרקא (50) לתפקיד מנהל בית החולים רבקה זיו בצפת בתום בדיקה שערכה בשבועות האחרונים. בכך יעשה ד"ר זרקא היסטוריה כשיכהן כמנהל הדרוזי הראשון של בית חולים בישראל.

הבדיקה נערכה לאחר ששני מתמודדים אחרים על התפקיד הגישו השגות על המינוי של ד"ר זרקא בטענה כי הגיש את מועמדותו באיחור. לאחר שהתברר כי הוא קיבל אישור מיוחד להגיש את הטפסים באיחור בגלל שירותו כרופא צבאי בדרגת אלוף משנה במבצע צוק איתן, קבע נציב שירות המדינה כי לא נפל פגם במכרז.

תגיות:
סלמן זרקא
/
בית החולים זיו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף