תכנן לרצוח את חמו - כי בנו קרא לו "אבא"

גבר חטף את בנו בן ה-5 מבית גרושתו בדרום למלון בטבריה. הוא נעצר הודות לעירנות הקב"ט כשברשותו סכין. הבן הוחזר לאמו. האב נשלח להסתכלות. נבדק החשד כי תכנן לפגוע גם בבנו

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין

תושב טבריה בשנות ה-30 לחייו נעצר אמש (ב') לאחר שחטף את בנו בן ה-5 מבית גרושתו בדרום ולקח אותו למלון בעיר, שם שהו בזהות בדויה.

לאחר שהאישה הגישה תלונה, החלה המשטרה בסריקות. בשעות הערב דיווח קב"ט בבית המלון על גבר וילד המתנהגים בצורה חשודה. שוטרים שהוזעקו למקום עיכבו את השניים כשבכיסו של האב נמצאה סכין.

בסיום החקירה נשלח החשוד לבדיקה פסיכיאטרית, והבוקר הובא לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט בטבריה. הבן הוחזר בריא ושלם לחיק משפחתו וכעת ייבדק וייחקר האם האב התכוון לפגוע גם בו.

מפקד תחנת טבריה, סנ"צ רן לוי, שיבח את ערנות קצין הביטחון שגילה יוזמה, הזעיק את המשטרה ולמעשה מנע אירוע שיכל להסתיים בצורה אחרת.

תגיות:
פלילים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף