רנה זלווגר מגיבה לסערה: "שמחה שאני שונה"

השחקנית התייחסה לסערה שעוררה בעקבות הניתוחים הרבים שעברה: "אני שלווה יותר ובריאה יותר כעת, השיח סביבי הוא פשוט טיפשי.

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין

"אני מאוד שמחה שאנשים חושבים שאני נראית שונה. אני חיה בצורה אחרת כעת, אני שמחה, יותר מלאת שמחת חיים, אני נרגשת שככה זה נראה", במילים אלו החליטה להתייחס השחקנית רנה זלווגר, אשר עוררה סערה ענקית סביב מספר הניתוחים שעברה.

השחקנית בת ה-45 הגיבה כאשר משכה את מירב תשומת הלב אחרי שהופיעה בטקס הענקת הפרסים של המגזין היוקרתי "ELLE" בהוליווד, בברלי הילס.

"השיח סביבי הוא פשוט טיפשי, אני בוחרת להתייחס לזה כיוון שנדמה כי לאנשים שמרחרחים סביבי עבור אמת אחרת שלא קיימת, לא ייצאו לי ממרפסת הבית עד אשר אענה על השאלות, אז החלטתי לעשות את זה על הבמה המרכזית.

"החברים שלי אומרים שאני נראית הרבה יותר שלווה, אני מרגישה הרבה יותר בריאה", המשיכה זלווגר, "במשך הרבה מאוד זמן לא עשיתי עבודה טובה עם עצמי. לקחתי על עצמי הרבה עבודה, העמסתי על לוח הזמנים שלי יותר מדי ולא דאגתי לעצמי. חוץ מלהירגע, עשיתי הכל כדי להמשיך לרוץ ופשוט עשיתי בחירות רעות.

תגיות:
רנה זלווגר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף