ירושלים "תוצף בשוטרים" במטרה למנוע תקריות

ראש אגף המבצעים במשטרה על תגבור הכוחות בבירה בעקבות פיגוע הדרסה: "ננקוט ביד קשה נגד כל הפורעים". חיה זיסל-ברון בת השלושה חודשים הובאה הלילה למנוחות. ארה"ב מגנה: "מפצירים בכל הצדדים לשמור על איפוק". יעלון: "זה התחיל באבו מאזן"


הרוגת פיגוע הדריסה מאמש, חיה זיסל-ברון בת השלושה החודשים, הובאה הלילה למנוחות בבית הלוויות שמגר בירושלים. מבין האנשים שהגיעו ללוות אותה בדרכה האחרונה היו נשיא המדינה ראובן ריבלין, הרבנים הראשיים של ירושלים שלמה עמאר ואריה שטרן, ראש העיר ירושלים ניר ברקת, רבנים ואישי ציבור נוספים.

גם שר הביטחון הפנה את הביקורת הנוקבת למציאות הקשה בירושלים לכיוונו של יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן "זה מתחיל בהתבטאויות השקריות של אבו מאזן נגד ישראל מעל בימת האו"ם, נמשך בניסיונות הפלסטיניים החוזרים ונשנים להפעיל נגדנו דה-לגיטימציה מעל בימות שונות במערכת הבינלאומית ומסתיים בהסתה במערכת החינוך הפלסטינית, שאלו ההשלכות הקשות שלה". השר הבהיא בדבריו כי הסכסוך הישראלי פלסטיני לא נובע כלל מסכסוך על אדמות אלה על הזכות קיום של מדינת ישראל "אנחנו שבים ואומרים כי המקור לסכסוך אינו טריטוריאלי, אלא העובדה שהפלסטינים לא מוכנים להכיר בזכותנו להתקיים כמדינה יהודית באיזשהו גבול" סיכם השר.

תגיות:
פיגוע דריסה
/
חיה זיסל ברון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף