קפטן מעבורת הנערים שטבעה: "אני ראוי למות"

התביעה מבקשת לגזור את העונש הכבד ביותר האפשרי על לי ג'ון-סאוק, שנטש את מאות הנוסעים והציל את עצמו. הימאי מסכים עם טיעוניה, אך מתחנן בפני בית המשפט למאסר בלבד, "מעולם לא הייתה לי כוונה לרצוח", אמר

תמונה ברירת מחדל - כותב צילום: מעריב אונליין

התביעה הדרום קוריאנית הודיעה אתמול כי היא מבקשת להטיל עונש מוות על קברניט המעבורת שטבעה לפני כחצי שנה כשעליה מאות בני אדם. הוא מואשם כי נטש את כלי השיט ברגעי האסון. המעבורת סאוול התהפכה וטבעה ב-16 באפריל מול החוף הדרומי של קוריאה הדרומית, בעת שהייתה בדרכה לאי ז'ז'ו ועליה 476 נוסעים, מספר גבוה מהמותר לפי התביעה.

במשפט, שנערך בעיר הדרומית גוואנגז'ו, הודה הקברניט כי הוא אכן היה יכול לעשות יותר בזמן האסון, אולם גרס כי הוא היה מבולבל ולכן התקשה לפעול כנדרש. אתמול קיבל לי את העמדה כי הוא ביצע פשע שעליו "אני ראוי למות", כדבריו, אולם טען כי הוא מעולם לא התכוון להקריב את חייהם של הנוסעים.

שלושת השופטים יכריזו על הכרעת הדין ב-11 בנובמבר, ואז יתברר אם הם קיבלו את המלצתה של התביעה להטיל עונש מוות על הקברניט, אולם עדיין לא ברור אם העונש אכן ייצא לפועל. הפעם האחרונה שבה הוצא אדם להורג בקוריאה הדרומית הייתה בשנת 1997, וכיום עדיין ממתינים כ-60 אסירים להוצאתם להורג.

נוסף ללי, התביעה הודיעה כי היא מבקשת להטיל מאסר עולם על המהנדס הראשי, על החובל הראשון ועל החובל השני של המעבורת, שגם מואשמים - כמו הקברניט - כי הם נטשו את הספינה בעת שהחלה לטבוע, בעודם מורים לנוסעים להישאר בתאיהם. התובעים הדגישו כי הם רוצים שעונש המוות יוטל רק על לי מאחר שעליו מוטלת האחריות הראשית בתוקף תפקידו כקברניט.

האסון הכבד - שנגרם משילוב של עיצובים בלתי חוקיים של המעבורת, עומס נוסעים מעל המותר והימצאותו של איש צוות בלתי מיומן ליד ההגה - עורר ביקורת ציבורית נוקבת בקוריאה הדרומית על התנהלותה של הממשלה במאמצי החילוץ. הנשיאה פארק גוואן-הייה אף התנצלה בבכי בפני המשפחות על הכשלים באכיפת נוהלי הבטיחות, והבטיחה רפורמה כוללת בניסיון למנוע אסונות דומים בעתיד.

תגיות:
מעבורת
/
אסון המעבורת בקוריאה הדרומית
/
טביעת המעבורת בקוריאה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף