המסמך שקורא להדחת נתניהו על רקע התנהלותו לקראת הפריימריז

מבקר מפלגת הליכוד זימן את רה"מ לשימוע שעלול לפסול את מועמדותו כיו"ר התנועה, בשל שימוש שעשה לטענתו בעובדים ומשאבים לקידומו בבחירות המקדימות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ראש הממשלה בנימין נתניהו
ראש הממשלה בנימין נתניהו | צילום: פלאש 90

נמשכות הצרות מבית ליו"ר תנועת הליכוד בנימין נתניהו: מבקר מפלגת הליכוד, עו"ד שי גלילי, הודיע כי הוא מזמן את ראש הממשלה ויו"ר תנועת הליכוד, בנימין נתניהו, לשימוע לפני פסילת מועמדותו לראשות התנועה, בשל שימוש שעשה לטענתו נתניהו בעובדי ובמשאבי המפלגה לשם קידום מועמדותו בבחירות המקדימות, תוך חשד לעבירה פלילית על חוק המפלגות.

במכתב ששיגר הבוקר עו"ד גלילי לנתניהו הוא הזמין את ראש הממשלה לשימוע בעל פה או בכתב "לנוכח הפגיעה החמורה בשיוויון ובחוק המפלגות" וזאת לאחר שלטענתו נתניהו ערך כנס פעילים ויושבי ראש סניפים בבניין המפלגה, מצודת זאב בתל אביב, תוך "השתתפות, ארגון וסיוע, ליווי ושליחת הודעות מטעם עובדים שכירים במנגנון המפלגה".

בנוסף, טוען המבקר כי גם מנכ"ל המפלגה ועובדי מטה נוספים השתתפו בכינוס "וכל זאת בעיצומה של מערכת הבחירות המקדימות בליכוד, שבמסגרתה הינך חוסה תחת הגדה של מועמד ותוך שהיה בכנס האמור כדי לקדם את מועמדותך בבחירות המקדימות".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
הליכוד
/
בחירות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף