ארדן לקראת מצעד הגאווה: "בואו נכבד כל אדם. את בחירותיו, את זהותו, את אמונתו"

השר לביטחון פנים התייחס בפייסבוק לאמירות הרבנים בגנות הקהילה הלהט"בית: אלה התבטאויות שאין להן מקום ואסור שיישמעו", וקרא ליהדות "שפועלת לאחד וללכד את העם, ולא להרבות שנאה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גלעד ארדן
גלעד ארדן | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

ביום חמישי ייערך בירושלים מצעד הגאווה השנתי, כשהשנה יש לו משמעות מיוחדת בעקבות רצח שירה בנקי ז"ל במהלך המצעד של שנה שעברה. שלושה ימים לפני, התייחס אליו היום (שני) השר לביטחון פנים גלעד ארדן בעמוד הפייסבוק שלו.

ארדן התייחס בפוסט לכך שבעקבות המחדלים במצעד בשנה שעברה הדיח קצינים שהיו אחראים: "לפני כשנה, הדחתי קצינים שהיו אחראיים לכשל של אבטחת המצעד. אבל להוריה ולאוהביה של שירה בנקי ז״ל זה כבר לא יעזור. הם איבדו את היקר להם מכל. אבל בואו אנחנו לא נאבד את עצמנו. בואו נכבד כל אדם. את בחירותיו, את זהותו, את אמונתו. אני מאמין שזהו גם תפקידם של הרבנים".

"זוהי היהדות שלאורה אני הולך. יהדות שפועלת לאחד וללכד את העם, ולא להרבות שנאה. יהדות שלפיה אני חי", סיים ארדן את הפוסט.

תגיות:
גלעד ארדן
/
מצעד הגאווה
/
שירה בנקי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף