לקראת הקיץ: אימון צוללנים באילת, בין המתורגלים - שלושה זוגות אבות ובנים

לכבוד עונת הקיץ שהגיעה, קיימו במערך הצוללנים של המשטרה אימון בין שלושה ימים בעיר הדרומית. התרגילים כללו חיפוש, איתור, הצלה וחילוץ מתחת למים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אימון צוללנים משטרתי באילת
אימון צוללנים משטרתי באילת | צילום: דוברות המשטרה

מערך הצוללנים של משטרת ישראל, ערך השבוע אימון ימי באילת, במסגרת הגברת הכשירות המבצעית של מתנדבי יחידות החילוץ. מדובר באימון תלת יומי, בהשתתפות 25 צוללנים, במסגרתו קיבלו תכנים מקצועיים ומבצעיים, הן ברמה התיאורטית והן בתרגילי שטח, הכוללים: חיפוש, איתור, הצלה וחילוץ מתחת למים.

בנוסף לתרגול המקצועי, זכו שלושה צמדים של צוללנים (אבות ובנים) לחזק גם את הקשר המשפחתי, שכן בין הצוללנים, פועלים שלושה אבות שגויסו ליחידה עם הקמתה לפני כ-15 שנים ובשנה האחרונה הצטרפו שלושת הבנים, שאף השתתפו לאחרונה בחיפושים בכנרת.

מהמשטרה נמסר כי מועד התרגיל נקבע לקראת עונת הקיץ, החופשות והגעת מבלים לחופי הרחצה ובכוונת המערך להמשיך ולתרגל תרחישים מורכבים נוספים במהלך השנה, לצד היערכות השיטור הימי וכוחות נוספים.

תגיות:
משטרה
/
צוללות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף