מנהל אגף הדוברות וההסברה של רכבת ישראל: "הקו עדיין בהרצה"

ד"ר ישראל טל סרנגה התייחס לביקורת על התקלות בקו החדש לירושלים: "הציבור חייב להבין שכל מה שאנחנו עושים זה עבורו. הרכבת תהיה מדהימה, אנחנו ערוכים לתקלות"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
רכבת ישראל
רכבת ישראל | צילום: אבשלום ששוני

חסון ציינה כי היא מכירה את הקווים החשמליים המהירים בטוקיו, ושיבחה אותם. דובר הרכבת השיב: "אנחנו בדרך לשם. אנחנו לומדים את הקו החשמלי החדש ומתחקרים אותו. בסופו של דבר הקו בהרצה ויישאר כך עוד מספר חודשים".

"על חשבון המדינה עושים כאן הרבה דברים בהרצה", ציינה חסון, "זה ז'אנר חדש בו אנשים עושים דברים במשך שנה וחצי על חשבוננו. בחיים האמיתיים אין דבר כזה".

סרנגה הסביר: "האופציה השנייה הייתה להריץ את הקו במשך חצי שנה עד שנה ללא עליית נוסעים. העדפנו לאפשר עליית נוסעים מצומצמת. הציבור חייב להבין שכל מה שאנחנו עושים זה עבורו ובשבילו. הרכבת תהיה מדהימה, פשוט מדהימה. אנחנו ערוכים גם אם יהיו תקלות נוספות. חשוב לזכור שב-2012 התחלנו לבנות את הקו ותוך שש שנים הוא כבר עומד לתפארת מדינת ישראל".

תגיות:
רכבת ישראל
/
רכבת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף