שרה נתניהו הגיעה לביקור תנחומים אצל משפחות יהושע ואביגל

רעיית ראש הממשלה הגיעה לנחם את משפחתו של הנרצח בלינץ' בלוד ואת המשפחה שאיבדה את בנה בן החמש שנהרג מפגיעת רקטה בממ"ד במבצע שומר החומות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שרה נתניהו אצל משפחתו של יגאל יהושע ז"ל. צילום: קובי גדעון /לע"מ | צילום:

שרה נתניהו, רעייתו של ראש הממשלה הגיעה היום (ראשון) לנחם את משפחתו של יגאל יהושע ז״ל שנרצח בלינץ׳ בלוד, ואת משפחת אביגל שאיבדה את עידו ז"ל בן החמש, שנהרג מפגיעת רקטה במבצע שומר החומות.

נתניהו ביקשה לחזק את המשפחות בשעתן הקשה ושמעה אודות יקיריהן. משפחתו של יגאל ז״ל סיפרה על ההחלטה לתרום את איבריו, שהושתלו בחמישה אנשים שונים. רעיית ראש הממשלה ציינה כי יגאל היה גיבור ובעל תעצומות נפש וההחלטה לתרום את איבריו מנציחה את דרכו, דרך של נתינה לזולת ותרומה לקהילה. ״היה צדיק הן בחייו והן במותו״, אמרה.

הגב׳ נתניהו הביעה צער וחיזקה את המשפחות בשמה ובשם ראש הממשלה ששלח את תנחומיו בשם הממשלה ובשם עם ישראל.

תגיות:
שרה נתניהו
/
מבצע "שומר החומות"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף