בתום הדיון ציינה עו"ד מורן גז, מפרקליטות מחוז דרום (פלילי) שניהלה את התיק: "בית המשפט קיבל את עמדת הפרקליטות לפיה הנאשם פעל באופן שיטתי להפצת המחלה תוך ביצוע עבירות מין קשות במתלוננות. מדובר במתלוננות שרובן מוחלשות כלכלית ונפשית ואחת מהן אף הייתה קטינה במועד ביצוע העבירות בה.
במקרה זה מלבד ההתמודדות עם השלכות האונס, נאלצו המתלוננות להתמודד גם עם החשש כי הן נושאות את נגיף האיידס בעקבות מעשיו של הנאשם. בית המשפט השמיע היום את קולן של המתלוננות שלא פעם קולן לא נשמע. אנו תקווה כי הכרעת הדין תסייע למתלוננות להתחיל ולשקם את חייהן".
"הסכמתי כי לא היו את הכלים להגן על עצמי כשדבר כזה יקרה לי בעתיד, אם יקרה", כך סיפרה ש' שהתלוננה נגדו בראיון. "הוא הציג עלי את הסיטואציות שרצה ללמד, וכביכול הראה לי איך להגן על עצמי מהסיטואציה. ניסיתי להתנגד ולהוציא את הידיים שלו מהתחתונים שלי, וכשניסה להכניס את ידי לאיבר מינו בכוח, דחפתי אותו. הוא ניסה כמה פעמים ובסוף התייאש".