תיעוד עבירות מין הופץ ברשת - החשוד זוהה ונעצר, מעצרו הוארך

יממה לאחר שפורסם תיעוד של ביצוע מעשה מגונה בקטינה סמוך לבניין מגורים בעיר, זיהה אזרח אדם העונה לתיאור החשוד וכוחות משטרה שהגיעו למקום עצרו אותו

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אונס, הטרדה
אונס, הטרדה | צילום: אינגאימג'

אמש במהלך השבת הוצפו ברשתות החברתיות סרטון ותמונות בהם נצפה צעיר גבוה ומזוקן, כשהוא משוחח עם קטינה בכניסה לבניין מגורים בשכונת פסגות אפק בראש העין, תוך כדי ששכנים בבניין חולפים על פניו מצליח אותו צעיר להערים על הקטינה ובשלב מסוים הוא נראה כמי שמבצע בגופה מעשה מגונה. האירוע החמור עורר סערה רבה בשכונת אפק בכלל, ובאזור מגוריה של הקטינה בפרט. גם צוות היועצות בבית הספר בו לומדת הקטינה עורבו בפרשה ואלו ביקשו מתושבים שלא להפיץ את התיעוד, הן כדי לשמור על כבוד הקטינה והן כדי לא לחבל בחקירת המשטרה.

ההתעסקות באותו אירוע והחרדה הגדולה בקרב התושבים הם שכנראה הובילו לערנות מוגברת הבוקר סמוך לבתי הספר בראש העין ובסופו של דבר גם למעצרו של החשוד. כאמור, לפני תחילת יום הלימודים בעת שהתלמידים עשו את דרכם לבתי הספר בהם גם בית הספר "פרס" בעיר, הבחין אזרח באדם העונה לתיאור ומיהר להזעיק את המשטרה. שוטרים שהגיעו למקום ביצעו את מעצרו של החשוד והובילו אותו לחקירה במשטרה, כל זאת לעיניהם של הורים וילדים ששהו במקום.

תגיות:
פדופיליה
/
ראש העין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף