לבן על לבן: המשטרה איתרה קוקאין בתוך קופסת אורז, שני אחים נעצרו

אסי מוש ובני מוש, 50 ו-55 מהרצליה וכן סהר פילבי בן 49 ממודיעין, המוכרים למשטרה, חשודים בהסלקת סמים מסוג קוקאין במחסן השייך לדירה בבעלות הוריהם של האחים. השלושה נעצרו והסמים הועברו לבדיקה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
החומר שאותר על ידי המשטרה הנחשד כקוקאין
החומר שאותר על ידי המשטרה הנחשד כקוקאין | צילום: דוברות המשטרה
2
גלריה
הקוקאין שהוסלק באורז | צילום: דוברות המשטרה

תוך כדי החיפושים התגלגלו הפרשים גם אל מחסן השייך לדירה בבעלות הוריהם של האחים ובתוכה מצאו את "המטמון" הגדול: מאחורי קופסאות אורז גדולות הוסלקו הסמים, או לפחות חלק גדול מהסמים, מה שהוביל למעצר החשודים והובלתם לחקירה ביחידה המרכזית בירושלים.

בנוסף נעצר גם פילבי, שחשוד במעורבות בפרשה ונלקח לחקירה גם כן. ברשות החשודים נתפס כסף מזומן בשווי של למעלה מ-100 אלף שקלים. הסמים הועברו לבדיקת מעבדה להמשך מיצוי ראיות.

הקוקאין שנתפס בהרצליה
הקוקאין שנתפס בהרצליה | צילום: דוברות המשטרה

עם סיום חקירתם, הובלו החשודים בשישי האחרון לבית משפט השלום בירושלים שהאריך את מעצרם בשישה ימים - עד ליום רביעי הקרוב. החקירה במשטרה נמשכת במטרה למצות עמם את הדין.

במחוז ירושלים במשטרה מציינים: "משטרת ישראל תמשיך להיאבק בנגע הסמים המסוכנים בדגש למחוללי הפשיעה - מפיצי וסוחרי הסמים".

תגיות:
הרצליה
/
סמים
/
מודיעין
/
קוקאין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף