אדם שהיה אמור להיות עצור בגין תקיפת אשתו, שוחרר מוקדם וירה באחיה

נגד הנאשם הוגשה תלונה בגין תקיפה של אשתו, והוא היה אמור להיות עצור עד תום ההליכים. אולם, ביהמ"ש בפתח תקווה שחררו טרם סיומם, והוא ירה באח של אשתו. הנאשם נעצר רק לאחר שהאח התקשר למחסום לדווח על האירוע

אברהם בלוך צילום: לירון מולדובן
מעצר, אזיקים, אילוסטרציה
מעצר, אזיקים, אילוסטרציה | צילום: פלאש 90

לפי כתב האישום השניים כרגע פרודים, ועל רקע הליך הגירושין הגבר נהג להטריד את פרודתו ולאיים עליה, והסתכסך עם האחים שלה. בתחילת החודש, באשר אחד מהאחים של פרודתו היה בחנות בבעלותו בכפר פלסטיני ביהודה ושומרון, הגבר נכנס לחנות כשהוא מחזיק באקדח גלוק וניסה לירות על הרגל של אחיה של פרודתו – ללא הצלחה.

האח ניסה לברוח, רץ ונשכב באזור נסתר מאחורי הדלפק והגבר ירה לגברו קליע מטווח קרוב. בהמשך הגבר ניסה לטעון את האקדח שוב, מספר פעמים, אך לא הצליח ועזב את המקום. הגבר היורה נתפס דקות לאחר מכן במחסום של משטרת ישראל, אליו האח שנפגע התקשר לעזרה.

תגיות:
יהודה ושומרון
/
בית משפט
/
כפר קאסם
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף