בהיקף של מיליוני שקלים: גבר ואישה מואשמים בסחר בסמים באמצעות "הדארק-נט"

החשודים, שנעצרו לאחר קבלת דיווח מרשות המיסים, מואשמים בייבוא לישראל ובסחר בסמים. בביתו של החשוד נתפסו בנוסף מיליון שקלים במזומן, וראיות נוספות הקושרות אותו לעבירות

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

תחילת הפרשה לפני מספר חודשים, אז פתחה היחידה המרכזית במחוז ת''א חקירה סמויה, בחשד לסחר וייבוא סמים מסוגים שונים בהיקף של מיליוני שקלים לארץ, תוך שימוש ברשת "הדארק-נט". על פי החשד, איסוף ושילוח החבילות התבצע בעזרת יישומון סלולרי.

החוקרים אספו עדויות באמצעות מעקב ותצפיות אחר החשודים ולאחר שנקבע מועד ומיקום העברת הסמים, החוקרים ביצעו מעצר של החשודה בדרום הארץ. לאחר מכן, באמצעות שוטרת אשר התחזתה לחשודה, וביצעה את העברת הסמים לחשוד, עצרו גם את האחרון באזור ת''א.

לאחר המעצר, ביצעו השוטרים חיפוש בביתו ותפסו ראיות הקושרות אותו, על פי החשד, לעבירות המיוחסות לו, בנוסף למיליון שקלים במזומן, החשודים כפדיון הסחר בסמים ואלה הועברו להמשיך הליך חילוט.

הבוקר כאמור, הגישה הפרקליטות כתב אישום נגד השניים, בהתאם לממצאי החקירה.

תגיות:
תל אביב
/
סחר בסמים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף