ביום שישי לפנות בוקר הוצתה חנות ירקות גדולה ברחוב אוסישקין סמוך לפינת חיים עוזר. צוותי כבאות והצלה מפתח תקווה עמלו במשך שעות כדי לכבות את האש ולמנוע את התפשטות השריפה לעבר מגדל מגורים ישן הקרוב למקום, ובכך מנעו אסון כבד יותר. באירוע נוסף שהתרחש ביום שבת בערב דווח על פציעתו של גבר, כבן 30, שעל פי החשד נדקר בידי גבר אחר, בעת ששהה ברחוב בר כוכבא באזור התחנה המרכזית בעיר. הפצוע פונה לבית חולים בלינסון בפתח תקווה במצב קשה, ובמשטרה מעריכים כי הרקע לאירוע הוא ויכוח שגלש לפסים אלימים בין שני נתינים זרים.
יממה לאחר מכן נרשם אירוע נוסף, כשאלמוני הצית שני כלי רכב בחניון תת־קרקעי בבניין מגורים ברחוב מבצע דקל בשכונת נווה גן. מצלמות האבטחה בחניון תיעדו חשוד לבוש שחורים ורעול פנים מגיע אל אחד מכלי הרכב, בוחן אותו ומיד אחר כך שופך חומר דליק על מכסה המנוע סמוך לשמשה הקדמית. לאחר שהצליח להצית את האש, נעלם החשוד מהמקום. בעלת שני כלי הרכב שהוצתו טענה כי להערכתה הגרוש שלה עומד מאחורי המעשה. במשטרה פתחו בחקירה.
שלשום התרחש עוד אירוע חמור, כאשר אלמונים הניחו מטען חבלה רב־עוצמה בכניסה לדירה בקומה 13 ברחוב שרגא רפאלי בשכונת אם המושבות החדשה. הדייר הבחין בעינית דלת הכניסה באלמונים רעולי פנים מניחים חפץ חשוד ועוזבים את המקום. כוחות גדולים של משטרה שהוזעקו למקום, הסתייעו בצוותים של כבאות והצלה לכל תרחיש אפשרי וכן בצוות של מד"א ובחבלן משטרתי שהחל לטפל בחפץ החשוד.
תוך זמן קצר היה ברור למומחה החבלה כי מדובר במטען חבלה משמעותי ורב־עוצמה, שיכול לגרום להרס ולחורבן במקום, בייחוד כשמדובר בחדר מדרגות סגור. בעל הדירה סיפר לחוקרי המשטרה כי אין לו אויבים, והוא אינו יודע מי עומד מאחורי המעשה.