בסמוך למוסד בו מלמד: מורה מהשפלה נעצר בחשד להחזקת סמים מסוכנים

בית משפט השלום בראשון לציון האריך בארבעה ימים את מעצרו של מורה מאזור השפלה, החשוד בהחזקת סמים מסוכנים המחולקים למנות. החקירה בעניינו נמשכת

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
ניידת משטרה, צילום המחשה
ניידת משטרה, צילום המחשה | צילום: דוברות המשטרה

בית משפט השלום בראשון לציון האריך ביום רביעי האחרון, בארבעה ימים, את מעצרו של מורה מאזור השפלה החשוד בהחזקת סמים מסוכנים המחולקים למנות. כל זאת, סמוך למוסד החינוכי שבו עבד באחד הישובים הקהילתיים היוקרתיים באזור השפלה.

במסגרת פעילות שגרתית של שוטרי תחנת רמלה באזור השפלה הבחינו בחשוד כשהוא יושב ברכבו באופן שעורר את חשדם. בחיפוש שערכו ברכבו, איתרו השוטרים חומרים החשודים כסמים מסוכנים המחולקים למנות ובהם קריסטל, שקיות קנאביס ממותגות ושמן קנאביס.

בהמשך, עם בירור פרטי זהותו, התברר כי מדובר במורה ששהה ברכבו סמוך למוסד החינוכי שבו הוא מלמד. החשוד נעצר לחקירה ובסיומה נכלא. אמש כאמור, בהתאם לצורכי החקירה, הוארך מעצרו של החשוד בבימ"ש בראשל"צ לבקשת המשטרה עד ליום ראשון, החקירה בעניינו נמשכת.

תגיות:
משטרה
/
סמים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף