מצויד בבקבוקי בנזין: כתב אישום בגין הצתת סניף ביטוח לאומי בקריית שמונה

על פי כתב האישום, הנאשם החליט להצית את מבנה ביטוח לאומי בעקבות תסכולו מעובדי הביטוח לאומי. מיוחסות לו עבירות של הצתה, היזק בזדון וגניבה

אברהם בלוך | כתב כנסת ומשפט צילום: אבשלום ששוני
המוסד לביטוח לאומי
המוסד לביטוח לאומי | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

על פי כתב האישום קיטינג'ר החליט להצית את מבנה ביטוח לאומי בעקבות תסכולו מעובדי הביטוח לאומי. הנאשם הגיע למבנה כשהוא מצויד בבקבוקי בנזין, במצית ובתרסיס צבע וריסס על קירות המבנה - "1695 זונות שרמוטות תמותו אמן תקבלו סרטן" ו"תשרפו".

לאחר מכן, שפך הנאשם את תכולת בקבוקי הבנזין על הרצפה ועל הקירות בחזית המבנה והצית. כתוצאה מכך, פרצה להבה גדולה והנאשם עזב את המקום. האש שאחזה במבנה כובתה לאחר פעולות של כוחות כיבוי אש אשר הוזעקו למקום, עד לכיבוי האש נגרם נזק לקירות המבנה.

לקיטינג'ר יוחסו עבירות של הצתה, היזק בזדון וגניבה. כמו כן, ביקשה הפרקליטות מבית המשפט לעצור את הנאשם עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.

תגיות:
ביטוח לאומי
/
קרית שמונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף