התחזה לשוטר וניסה לגנוב כסף: תושב חיפה נעצר בגין מעורבותו בשוד

הגבר נעצר לאחר שעל פי החשד היה מעורב במקרה שוד בעיר וכן בכך שניסה לגנוב כסף מביתה של תושבת חיפה לאחר שהתחזה לשוטר. לבקשת המשטרה, מעצרו הוארך עד היום

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
ניידת משטרה
ניידת משטרה | צילום: יואב דודקביץ/TPS

תושב חיפה נעצר לאחר שעל פי החשד היה מעורב במקרה שוד בעיר וכן בכך שניסה לגנוב כסף מביתה של תושבת העיר לאחר שהתחזה לשוטר. לבקשת המשטרה, מעצרו של החשוד הוארך עד היום (ראשון).

תחילה, התקבל דיווח במוקד המשטרה על תושבת כפר אוריה שעל פי החשד בעת שפתחה את דלת רכבה ברחוב העלייה השנייה בחיפה, צעק לעברה החשוד "זה שוד", חטף את תיקה האישי שהיה מונח על מושב הנוסע ואשר הכיל ארנק ומחשב נייד ונמלט מהמקום.

בתוך כך, בתום ביצוע פעולות חקירה ראשוניות, עצרו שוטרי תחנת חיפה חשוד בביצוע השוד, תושב חיפה בן 41, כאשר על פי החשד, הוא היה מעורב באירוע נוסף במסגרתו התחזה לשוטר ונכנס לביתה של מעסה תושבת העיר וניסה לגנוב מתוכו כסף.

תגיות:
חיפה
/
שוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף