ח"כ אפרת רייטן על הדחת כסיף: זה קמפיין של ליברמן ופורר

ח"כ אפרת רייטן התייחסה בריאיון לאראל סג"ל להדחת כסיף: "אין קשר בין החוק למה שעשה"; באשר להתמודדות על ראשות המפלגה אמרה: "אני שוקלת את זה, תוך חודשיים הולך להיות משהו אחר מבחינת ההתארגנות של העבודה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אפרת רייטן מודיעה כי תרוץ מול מרב מיכאלי על ראשות מפלגת העבודה. (באדיבות קשת 12) | צילום: באדיבות קשת 12

ח"כ אפרת רייטן (העבודה) אמרה היום (שני) כי "משטרת ישראל נמצאת במצוקה", והאשימה את השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר כי "הוא הכניס אותם לסיטואציה שבה הוא שולט במינויים, הוא שולט בנרטיב". לשאלתו של אראל סג"ל ב-103FM בנושא מדיניות ישראל בתפילות על הר הבית היא השיבה: "נתניהו לא נמצא כאן יום-יומיים, הוא מבין היטב מה ההשלכות של זה. אני סמוכה ובטוחה שהוא לא יחליט לקחת החלטה כזו גורפת, גם לפגוע בתחושת השוויון".

רייטן התייחסה בריאיון לניסיון ההדחה של ח"כ עופר כסיף: "אין קשר בין חוק ההדחה לבין מה שהוא עשה ... במשך שנה שלמה הייתי במחאות, הגעתי לרוטמן לוועדות, אמרתי שאני רוצה לכבד את שלטון החוק, את החלטות בתי המשפט, אז החוק הזה לא מתאים להדחה - מה כן? הגשתי נגדו תלונה לוועדת האתיקה, מבחינתי שינקטו נגדו בצעדים המשמעתיים החמורים ביותר. מבחינתי אם אפשר היה להרחיק אותו מהכנסת, הרי זה הדבר. זה קמפיין של ליברמן ופורר, חבל שכולם נפלו לספין הזה. אנחנו צריכים לדעת להתמודד גם עם הביטויים הכי קיצוניים".

תגיות:
מפלגת העבודה
/
עופר כסיף
/
אפרת רייטן
/
הר הבית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף