"יש תחושה שהממשלה לא סופרת את המתנחלים": מבט מבפנים לקרע בימין

זעם המתיישבים ביו"ש בעקבות המצב הביטחוני הרעוע, לטענתם, קיבל ביטוי בהיעדרות 3 ראשי מועצות ממפגש עם נתניהו. "מקצצים לנו בתקציבי ההגנה", הם אומרים

אילנה שטוטלנד צילום: פרטי
הפגנת המתנחלים מול לשכת ראש הממשלה
הפגנת המתנחלים מול לשכת ראש הממשלה | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
3
גלריה
ליברמן. צילום: מרים אלסטר, פלאש 90
ליברמן. צילום: מרים אלסטר, פלאש 90 | ליברמן. צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

"ראשית, הם מחזקים את חיילי צה"ל וכוחות הביטחון. בטוחים שהם עושים את המקסימום כדי להחזיר את השקט. התושבים גם מצפים מאיתנו, ראשי הרשויות, לעשות הכל כדי לוודא שהביטחון לא ייפגע. התושבים בבנימין חזקים ונחושים, הם באו לכאן ממניעים ערכיים, הם לא יישברו. נעשה הכל כדי להחזיר להם את איכות החיים".

"ראשית, שימנע באופן מיידי את הקיצוץ במרכיבי הביטחון וישלים את החוסרים בתקציבים הדרושים בתחום. שנית, שיפעל באופן אקטיבי, ככל יכולתו, להסדרת ההתיישבות. זה אף פעם לא רק הפיגועים. אגב, אנחנו את המאבק התחלנו לפני שלושה שבועות, כשהתחילו הפיגועים, כשאיש עדיין לא דיבר על הבחירות. הבחירות הן לא הסיפור פה".

יוסי דגן. צילום: אריאל בשור
יוסי דגן. צילום: אריאל בשור | יוסי דגן. צילום: אריאל בשור
תגיות:
מתנחלים
/
יהודה ושומרון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף