הסוף לחרמות ברשת? לוי-אבקסיס אישרה תוכנית לאומית למאבק בשיימינג

כמו כן אושרה רפורמה טכנולוגית במוקד 105 הייעודי. השרה לקידום וחיזוק קהילתי: "מגדילים את היקף הפעילות ושמים דגש על מאבק בתופעות חברתיות חדשות לצד המלחמה בפדופיליה"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הוועדה שהקימה לוי-אבקסיס
הוועדה שהקימה לוי-אבקסיס | צילום: המשרד לחיזוק וקידום קהילתי
2
גלריה

בוועדה יושבים נציגי משטרת ישראל ראש אח״מ ניצב יגאל בן שלום ור׳ להב 433 ניצב מוטי לוי, מפקדת יחידה 105 נצ״מ אתי בצר, צוות המשרד לחיזוק וקידום קהילתי, ונציגי המשרדים השותפים - משרד החינוך, משרד הרווחה, משרד הבריאות ומשרד המשפטים.

אורלי לוי אבקסיס
אורלי לוי אבקסיס | צילום: פלאש 90

השרה לחיזוק וקידום קהילתי אמרה: "הגנה על ילדים היא בנפשי, כאמא וכמחוקקת שעסקה בנושא זה במשך כל הקריירה הציבורית שלי, היה לי חשוב לקבל את האחריות על המטה הלאומי להגנה על ילדים ברשת, מתוך רצון להרחיב ולחזק אותו. היום החלטנו על תהליך בו אנחנו מגדילים את היקף הפעילות ושמים דגש על מאבק בתופעות חברתיות חדשות לצד המלחמה בפדופיליה. אנחנו כבר במגעים מתקדמים להובלה של רפורמה טכנולוגית במערכות הטכנולגיות של מוקד 105, ומגבשים תוכניות להרחבת מרחבי הפעולה של המטה. בהיבט התודעתי אני מאמינה שהמטה הלאומי צריך להיות מוכר לכל ילד ולכל הורה, ולשם נגיע".

תגיות:
אורלי לוי אבקסיס
/
שיימינג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף