הצוות המקצועי במשרד התקשורת נפגש היום (שלישי) ללא השר עם מנכ"ל התאגיד גולן יוכפז. לשכתו של השר עדכנה על הפגישה ומסרה כי "תאגיד השידור הציבורי קיבל מספר שאלות מבעוד מועד בנוגע למשמעויות תקציב, שידור ותשתיות, אך לצערנו נציגי התאגיד הגיעו ללא תשובות וללא כל הכנה".
עוד נמסר, כי "הנתון היחידי שנציגי התאגיד הגיעו איתו הוא לגבי מספר העובדים שעלולים לאבד את עבודתם בעקבות המהלך, למרות שהשר כבר התייחס והצהיר שלא משנה מה יהיו צעדיו, העובדים לא ייפגעו. לא נאפשר להתנהלות לא מקצועית וגרירת רגליים מכוונת, לסכל את מדיניות המשרד. נמשיך לפעול להגדלת המגוון וריבוי הדעות בתקשורת לטובת כלל אזרחי ישראל".
מאגודת העיתונאים נמסר: "על רקע ה"שימוע" שערך להנהלת תאגיד השידור הישראלי, במטרה להביא לסגירת תחנות רדיו, במשרד התקשורת יצאו נגד הצגת המחיר שישלמו עשרות עובדים שיפוטרו. האמת היא שאת המחיר נשלם כולנו אזרחי ישראל, שעל פי סקר ה-TGI מאזינים לתחנות תאגיד השידור בתחום החדשות, התרבות, המורשת ובשידורים במגוון שפות לעולים.