מרכב חולף: תושב רמלה בן 30 נורה למוות בחיפה

מחקירה ראשונית עולה החשד כי הקורבן ישב ברכבו בעת שנורה על ידי המתנקש. על פי החשד מדובר בסכסוך שמקורו במשפחה מאזור המרכז עם כנופיה

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
זירת האירוע בחיפה (צילום: דוברות המשטרה) | צילום: דוברות המשטרה

תושב רמלה נורה היום (חמישי) למוות בעת שישב ברכבו ברחוב אברהם לייסין שבחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום, איתרו אותו ללא חיים ונאלצו לקבוע את מותו.

כוחות משטרה גדולים ממחוז חוף שהגיעו לזירה, פתחו בחקירת נסיבות האירוע לצד איסוף ממצאים וסריקות אחר חשודים. מחקירה ראשונית עולה החשד כי הקורבן ישב ברכבו בעת שנורה על ידי המתנקש שביצע ירי מרכב חולף ונמלט. על פי החשד מדובר בסכסוך שמקורו במשפחה מאזור המרכז עם כנופיה.

סגן מנהל מרחב כרמל במד"א, שי מורדוך ופארמדיק מד"א חנן זוהר, סיפרו: "הפצוע היה מחוסר הכרה ללא סימני חיים עם פציעות חודרות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות, אך לצערנו הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו".

תגיות:
רצח
/
חיפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף