לא עושה איפה ואיפה: טלי גוטליב נגד כל המועמדים | דרוש רמטכ"ל

השר כ"ץ יפתח בהליך בחירת הרמטכ"ל הבא של צה"ל ויחל לראיין את המועמדים לתפקיד | ח"כ גוטליב אמרה: "אני רוחשת כבוד לכל מועמד לרמטכ״ל. אבל! יש לי בעיה קשה עם כל בוגר 'תוכנית המנהיגות הבכירה' של קרן וקסנר

בנצי רובין צילום: אבשלום ששוני
מפקד חטיבת ׳ההרים׳ (810) אלוף-משנה ל׳ על אמצעי הלחימה שאותרו והוחרמו | צילום: דובר צה"ל

בפתח דבריה כתבה: "אני רוחשת כבוד לכל מועמד לרמטכ״ל. אבל! יש לי בעיה קשה עם כל בוגר "תוכנית המנהיגות הבכירה" של קרן וקסנר. סליחה, טובים ככל שיהיו, בוגרי המסלול הזה לא יכניעו אויב, לא יכריעו אויב, לא ישלטו בשטח אויב. זה עוד רמטכ״ל מאותו דבר. לא תודה".

"העובדה שאין שום ביקורת שלילית בתקשורת על מועמדים סופיים למשרת הרמטכ״ל בוגרי המסלול הזה זועקת לי שמוטב שלא! אני רוצה רמטכ״ל אחוז כולו בערכי ניצחון! ולא עוד מי שידבר על חמלה ובלתי מעורבים ושלא כולם טרוריסטים... ראיתי את 'הבלתי מעורבים' החמושים בעזה. הספיק לי", הוסיפה לסיום.

תגיות:
ישראל כץ
/
רמטכ"ל
/
טלי גוטליב
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף