דובר הליכוד: "אני אומר לבוחרים שלנו - תבחרו את האנשים שהציבור יבחר בהם"

דובר הליכוד אמר לסגל ודוידוב על הפריימריז: "אנחנו מפלגה דמוקרטית, בניגוד למפלגות אחרות בהן יש עשרים יסמנים. אני מבקש מהבוחרים שלנו: תקשיבו טוב, תבחרו את מי שהציבור יבחר בו, תבחרו את האנשים הנכונים"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
פריימריז בליכוד
פריימריז בליכוד | צילום: הדס פארוש, פלאש 90
2
גלריה

על פגישת נתניהו-טראמפ, עליה היו דיווחים סותרים ושונים בנוגע לכיצד הושגה, הסביר גיא את הצד שלו - ממה שהוא מכיר. "בראש ובראשונה יש את נושא המכסים. כל מנהיגי העולם רוצים לפגוש את טראמפ לשנות את רוע הגזירה. במקרה שלנו יש רשימה ארוכה מאוד שעליה ראש הממשלה ידון עם הנשיא האמריקני, נושאים שחשובים לשתי האומות".

"לשמחתי הרבה, הפערים בין הייבוא והייצוא הישראלי לאמריקני הם לטובתנו, האמריקנים מנסים לאזן את זה כמו מול כל העולם, אני יכול להבין אותם. אני לא כלכלן ולא קובע אם זו הדרך הנכונה לטפל בדבר הזה, זאת החלטה של הנשיא האמריקני", אמר.

טופז לוק בדיונים על קטארגייט
טופז לוק בדיונים על קטארגייט | צילום: אבשלום ששוני

"טופז לוק היה דובר משרד רה"מ, ועליו חלו כל הכללים של משרד רה"מ, כאשר אתה עובד שם יש לך סמכויות מסוימות, וכאשר אתה שייך למפלגה יש לך אפשרות לדבר על פוליטיקה. דובר משרד רוה"מ לא מתעסק בפוליטיקה, הוא עובד מדינה. ממה שאני יודע וממה שקראתי בהחלטות של השופט יונתן אוריך לא קיבל שקל מקטאר, הוא לא מכיר את בירגר ולא את פוטליק".

תגיות:
הליכוד
/
103FM
/
קטארגייט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף