השינוי של זוהר אחרי הראיון ב-103FM: "איימו על חיי, אאבק בדרך שונה"

יו"ר הקואליציה סיפר על המהפך בהתנהלותו, והסביר כי "זה מתבשל אצלו כבר חודשים". עוד אמר שהציבור לא מעוניין כעת בקטטות פוליטיות: "אני לא מה שמראים כל הזמן בתקשורת"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןלוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מיקי זוהר
מיקי זוהר | צילום: דוברות הכנסת, שמוליק גרוסמן

לדבריו, מאות פעמים קרא לעריכת הצבעות שמיות ומעולם לא הייתה בעיה עם הדבר עד אתמול. יו"ר הקואליציה מתח ביקורת נגד טענות השמאל ל"גנבת" ההצבעה ואמר: "אני חושב שהמתקפות נגד יו"ר הכנסת, יריב לוין, לא מכובדות. הם יודעים שהוא פעל כשורה, יש גיבוי של היועצת המשפטית. מה שקרה זה שמנענו מחטף של האופוזיציה. כדאי שהאופוזיציה תיכנס תחת האלונקה ותסייע במאבק בקורונה. יש זמן לשלום וזמן למלחמה, בעת הזו הכי נכון שכולנו ניאבק ביחד".

walla video test11 | צילום:

בהמשך לכך אמר כי הוא מבין שבעת הנוכחית "הבייס" של הליכוד מעדיף לראות את חברי מפלגתו עוסקים בעניינים הקשורים לקורונה, ולא עוסקים בריבים וקטטות פוליטיים: "הבייס שלנו אוהב את המאבקים, אבל בעת הזו הדבר האחרון שהם רוצים לראות זה את ההתכסחויות והמאבקים האלה. אני לא מדבר רק עליהם, אלא על כל הציבור הישראלי. מי שמכיר אותי ברמה האישית יודע שאני לא מה שמראים כל הזמן בתקשורת. אני לא מתכוון לוותר על עמדות ועקרונות, אאבק עליהן, אבל בדרך שונה".

בתום הראיון אמרה המראיינת, אילנה דיין: "אחרי השינוי שעברת, נשאר רק שתגיד שאתה אוהב אותי". ח"כ זוהר השיב: "אני אוהב אותך, אני אוהב את כל עם ישראל, לא משנה ימני או שמאלני".

תגיות:
מיקי זוהר
/
פרשת הצוללות
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף