מתקפה חריפה מש"ס: "נפתלי בנט הוא סמרטוט בקואליציה של ליברמן"

לאחר ההחלטה הדרמטית של שר האוצר לקצץ בקצבאות החרדים, ח"כ מיכאל מלכיאלי תקף את ממשלת השינוי, ואמר ברדיו צפון 104.5FM: "הוא אנטי חרדי, אנטי דתי שרוצה לזרוק אותנו למזבלה"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
מילון עברית-בנט על פי חבר הכנסת מלכיאלי. צילום: באדיבות ערוץ הכנסת | צילום:

במענה לשאלה האם ה"גזרות" של ליברמן היו צפויות למפלגות החרדיות, השיב מלכיאלי: "אתה יודע מי הבנאדם והפרופיל שלו, לפי זה אתה מתכנן את הצעדים שלך. לליברמן יש שתי תכונות - הוא בריון אדם שלא מתחשב בכלום, והוא אנטי חרדי ואנטי דתי. הוא רוצה לשים אותי ואת ילדיי במריצה ולשלוח אותנו למזבלה בלי שום נקיפות מצפון. האיש הזה מונע משנאה, וידענו כשהוא יכנס (לתפקידו) שזה מה שיקרה".

כשנשאל האם האופוזיציה הימרה על הסוס הלא נכון, קרי, תמכה בראש הממשלה לשעבר, בנימין נתניהו, השיב חבר הכנסת מש"ס: "העם לא החליט אחרת, זה לא נכון. יש איש אחד שגנב את הקולות של המצביעים שלו. נפתלי הגנב מכר את הערכים שלו והקים ממשלה שמאלנית".

עוד אמר מלכיאלי כי: "נפתלי בנט אמר שקרא למפלגות החרדיות להיכנס לקואלציה, אבל הוא מעולם לא קרא לנו. בנט גם לא מוסמך לקרוא לנו, אין לו סמכויות בקואליציה הזו. האיש הזה סמרטוט של ליברמן  ולפיד".

תגיות:
נפתלי בנט
/
אביגדור ליברמן
/
מיכאל מלכיאלי
/
רדיו צפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף