אראל סג"ל: "דברי היועמ"ש משיחיים , הם פוגעים בטוהר המשפט"

העיתונאי והמגיש פתח את תוכניתו ב-103FM בהתייחסות לדבריו של מנדלבליט בשיחות סגורות, על כך שרה"מ לשעבר נתניהו סיכן את הדמוקרטיה: "אני לא חושב שאכפת להם משחיתות"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אביחי מנדלבליט
אביחי מנדלבליט | צילום: הדס פרוש , פלאש 90

"אתמול בערב התבטא הוד משחיותיו ד"ר אביחי מנדלבליט באמצעות הדלפה. כשאני מדבר על עניינים משפטיים או ביטחוניים אני לא מערב את הקב"ה. אני לא מצפה מיועמ"ש מקצועי שמגיש כתב אישום ונבחן באמינות של עדים לדבר במונחים משיחיים", אמר סג"ל בפתח דבריו.

בתגובה, השיבה ליברמן ואמרה כי "סיבה שניצלנו נתניהו והסכנה שהוא היווה זה לא בחסדי השם אלא בחסדי ליברמן", סג"ל השיבה ואמר כי "ני שמח שאת אומרת בחסדי ליברמן כי אם יש דמות שראויה לשבח והלל על מלחמתו בשחיתות".

"הוא ממש לא עשה את זה מהטעמים האלו, אני לא רוצה לעשות פה רומנטיזציה להפלת נתניהו אני לא חושבת שזה היה בגלל המחאה או כתבי האישום. זה היה בגלל ליברמן, שם זה התחיל", אמרה ליברמן והוסיפה כי "זה נתן לפוליטיקאים שלא רוצים לשבת עם נתניהו בגלל מניעים אישיים זה נתן להם את הענף להיאחז בו ולהגיד שזה בגלל כתבי האישום והשחיתות".

תגיות:
אביחי מנדלבליט
/
אראל סג"ל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף