היום: דיון ב"חוק לעצירת משפט נתניהו" ובחוק למניעת הסתה ברשתות

את הצעת החוק שימנע העמדה לדין של ראש ממשלה ושרים הגיש בן גביר: "ליטול את השלטון מהמשפטנים והפקידים שגנבו את המדינה". סער הגיש את החוק להסרת תכנים

אנה ברסקי צילום: פרטימתן וסרמן צילום: פרטי
איתמר בן גביר
איתמר בן גביר | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

עוד טוען בן גביר כי בשנים האחרונות הוגשו כתבי אישום בסוגיות תקדימיות נגד חברי הממשלה, בניסיון להשפיע על החלטת הבוחר ולהדיח חברי ממשלה מכהנים באמצעות כתבי אישום, על ידי פקידים ויועצים משפטיים שמכניסים לתפקידם אג'נדה והשקפת עולם. על הצעת החוק חתמו הח"כים מכלוף מיקי זוהר, יצחק פינדרוס, משה אבוטבול, חוה אתי עטייה, מיכאל מלכיאלי, יעקב מרגי ומאי גולן.

"עם זאת, אין ספק שהפארסה שמתרחשת במשפט נתניהו זירזה אותי להעלות את הצעת החוק לוועדת השרים לענייני חקיקה, אך ההצעה שיזמתי נכונה לכל ממשלה שהיא, גם לממשלת שמאל. הגיע הזמן ליטול את השלטון מהמשפטנים והפקידים שגנבו לנו את המדינה, ולהשיבו לידי נבחרי הציבור", הוסיף.

תגיות:
גדעון סער
/
איתמר בן גביר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף