"אמרו שאזהר": פרופ' בכיר שטוען כי חייזרים חיים בקרבנו ספג איומים

פרופ' גארי נולאן מאוניברסיטת סטנפורד טען בפודקאסט כי ספג איומים על חייו על רקע אמירותיו בנושא עב"מים. "קיבלתי שיחת טלפון, זה טלטל אותי", סיפר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חללית, חייזרים, אילוסטרציה
חללית, חייזרים, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'

פרופסור בכיר באוניברסיטה בארה"ב שטען ש"חייזרים חיים בקרבנו בסבירות של 100 אחוז" טוען כי הוא קיבל אזהרה רשמית "להיזהר בנוגע למה שהוא אומר". הגילוי של הפרופסור מסטנפורד, גארי נולאן, מגיע לאחר הידיעה שאדם "הקשור לתוכנית ההנדסה האחורית של עב"מים" מת, ככל הנראה כתוצאה מנטילת חייו.

פרופ' גארי נולאן מאוניברסיטת סטנפורד טען כי ספג איומים על חייו כתוצאה מפעילות העב"מים שלו, וכתב: "הייתי רוצה להבהיר זאת לחלוטין לעם האמריקאי: אני לא נוטה להיות מעורב בתאונות! אני לא מתאבד! אני לא משתמש בסמים! אני לא עוסק בפעילויות בלתי חוקיות. אם משהו יקרה לי או לבני משפחתי בעתיד, אתם תדעו מה קרה!"

נולאן, שדיבר בפודקאסט על עב"מים, תיאר שיחת טלפון מטרידה שקיבל, והרתיעה אותו מלומר יותר מדי על תוכנית העב"מים של הממשל האמריקאי. "קיבלתי שיחת טלפון בעצמי בשלב מסוים, בעצם אומר לי להיזהר איך אני מדבר על דברים. אני לא אכנס לפרטים של מה שנאמר וכל השאר אבל זה טלטל אותי", אמר.

תגיות:
עב"מים
/
חייזרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף