נחטפים מהמדפים: ציורים של פעוט בן שנתיים בלבד נמכרים ב-7,000 דולר

האם ייתכן שילד קטן בן שנתיים יכול להיחשב לאמן מצליח? ובכן, מסתבר שהקהל שרוכש את הציורים שלו עשוי לקבוע. הוריו, שזיהו את הפוטנציאל המרשים בציוריו, החליטו לשתף אותם ברשת וזכו לעניין רב

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ציורים של פעוט בן שנתיים נמכרים באלפי דולרים
ציורים של פעוט בן שנתיים נמכרים באלפי דולרים | צילום: אינג'אימג'

ציוריו של הפעוט המוכשר הוצגו באפריל ביריד האמנות הגדול במינכן, ART MUC, ונמכרו לקונים מרחבי העולם. גלריה בניו יורק אף מתכננת להציג חלק מיצירותיו. עם זאת, רוב יצירותיו של לורן כבר נמכרו, וההורים שומרים את כל ההכנסות בחשבון בנק על שם בנם עד שיגיע לגיל 18.

הוריו אף הדגישו כי הם לא דוחפים את בנם לצייר, ושהדבר תלוי אך ורק בו כשהוא מרגיש השראה. גם בגיל הצעיר, לורן מראה מודעות לעבודותיו ויכולת לזהות אותן מבין אלפי ציורים אחרים.

בזמן שהפעוט ממשיך להתפתח ככוכב אמנות צעיר, הוא אינו היחיד. אייס-ליאם ננה סם אנקרה מגאנה, הפך לאמן הצעיר בעולם לפי ספר שיאי גינס, כשהחל לצייר בגיל חצי שנה והציג תערוכה במוזיאון בבירת גאנה.

תגיות:
גרמניה
/
ציור
/
אמנות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף