סלרי ידוע בריכוז הגבוה של נוגדי חמצון, המסייעים במאבק בנזקי הגיל ובדלקות, הגורמים משמעותיים להזדקנות העור. תכולת המים הגבוהה שלו חשובה אף היא לשמירה על לחות העור וגמישותו. "למיצוי התועלת המרבית, מומלץ לשתות את מיץ הסלרי טהור, ללא תוספות. ניתן, עם זאת, להוסיף מעט מים, מיץ תפוחים או לימון לשיפור הטעם", הסבירה.
הכנת מיץ סלרי בבית פשוטה למדי. יש לשטוף היטב צרור גבעולי סלרי, ולטחון אותם בבלנדר או באמצעות מוט בלנדר. לאחר מכן מומלץ לסנן את התערובת להסרת הסיבים. כדאי לצרוך את המיץ מיד לאחר ההכנה כדי ליהנות ממרב הערכים התזונתיים. ניתן גם לאחסן במקרר ולצרוך תוך 24 שעות.
קשה לקבוע בוודאות את יעילותו של מיץ סלרי לטיפול בקמטוטים ובמצבי עור. עם זאת, תכונותיו הבריאותיות של הסלרי, כגון ריכוז נוגדי החמצון ותכולת המים הגבוהה, תומכות בהחלט בתועלת הפוטנציאלית שלו לעור.