לפיו, שנת 2024 צפויה להיות מתוחה במיוחד בכל הנוגע למלחמות באזורי לחימה ידועים כמו קוריאה, סין-טייוואן, המזרח התיכון ואוקראינה-רוסיה. הוא אף ניבא כי מתיחויות פוליטיות חריפות יובילו להתפטרות של מנהיגים וחוסר יציבות שלטונית, ובמקומות חלשים במיוחד, צבאות עשויים להשתלט על המדינה.
בתחזית המטרידה שלו, קבע קומאר את יום שלישי, ה-18 ביוני 2024 כתאריך בעל הסיכוי הגבוה ביותר לפרוץ מלחמה עולמית, אם כי הוא ציין גם את התאריכים 10 ו-29 ביוני כאפשרויות נוספות. תחזיתו זכתה לתשומת לב רבה ברשתות החברתיות, במיוחד לאור העובדה שרק לאחרונה פרסמו רשויות בבריטניה הנחיות לאזרחים לגבי אגירת ציוד במקרה של מלחמה.
אז מאחר ולא ב-10 ביוני ולא אתמול (18 ביוני) פרצה מלחמת עולם שלישית במספר, נראה שכל שנותר לנו הוא להמתין ל-29 ביוני כדי לגלות האם "נוסטרדמוס ההודי" צדק.
חשוב לציין שתחזיות אסטרולוגיות אינן מדע מדויק, וכי מדובר בחיזוי בלבד.