"חייזרים שלטו במוחם של סוכנים כדי למנוע שחזור אתר של התרסקות עב"מים"

אי-מיילים שפורסמו על ידי מדען CIA לשעבר מחזירים לכותרות טענה לפיה קבוצת חייזרים הופיעה פעם על כדור הארץ ושלטה במוחם של אנשי השירות החשאי כדי למנוע מהם לשחזר אתר של התרסקות עב"מים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חייזרים, אילוסטרציה
חייזרים, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה

הטענה פורסמה בשנת 1999 במאמר במגזין עב"מים תחת שם העט גרג הליפקס, שם נזכר המחבר בסיפור של מישהו בשם סדג' מאסטרז, שהיה חלק מצוות שניסה להחזיר עב"ם שהתרסק.

כעת, אי-מיילים שפורסמו על ידי מדען ה-CIA לשעבר, האל פוטהוף, ואנליסט לשעבר בחטיבת מדעי החיים של ה-CIA, קיט גרין, מחזירים את הטענה לכותרות. מאסטרז טען שמדובר ב"מבצע החשאי האמריקאי השחור ביותר" והוסיף כי היו מעורבים בו כמה חברים בקהילת המודיעין - אך כולם נבדקו בנוגע לפרופיל הפסיכולוגי שלהם.

לפי דו"ח חדש שמתייחס לאי מיילים החייזרים תוארו כ"קטנים, אפורים ושעירים" והופיעו בניו מקסיקו, במערב התיכון ומול חופי דנמרק.

"בדו"ח נכתב כי "קצין צבא אלמוני סיפר בשיחה עם פסיכולוג שלאחר ההתרסקות של העב"ם 'ספינה' גדולה הופיעה מעל אתר ההתרסקות ואמרה באופן טלפתי לצוות החילוץ לא לשחזר את כלי השיט".

חללית, חייזרים, אילוסטרציה
חללית, חייזרים, אילוסטרציה | צילום: אינג'אימג'

עוד נכתב, כי "הצוות חווה אז 90 דקות של זמן חסר ולא היה מסוגל לחלוק את המידע עד שהם 'שוחררו' באופן טלפתי ויכלו לעשות זאת". הפסיכולוג קבע: 'לאפורים הקטנים יש שליטה במחשבה והם מקרינים אמפתיה'".

יצוין כי לא פורסמו אזכורים נוספים למפגש, אך המסמך, שפורסם השבוע בפורום "רדיט" טוען כי ל-CIA יש גם יותר מ"שני מיליון חשבונות של תצפיות עב"מים על ידי אנשי צבא ואזרחים אמריקאים שמעולם לא נחקרו".

תגיות:
ארצות הברית
/
עב"מים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף