ביום שלישי 04/02/2025 צפויים להיפגש בנימין נתניהו ודונלד טראמפ. מה צפוי לקרות במפגש זה? האם שני המנהיגים יצאו מסופקים ממפגש זה? להלן צפי נומרולוגי למפגש זה המבוסס על פי תאריכי הלידה שלהם.
נתניהו נולד בתאריך 21/10/1949 וטראמפ נולד בתאריך 14/06/1946. בחינת תאריכי לידת שני המנהיגים לגבי מה שצפוי להם בשבוע של המפגש ביניהם, וקורלציה של נתוני תאריכי הלידה שלהם, מעלה כי ביום המפגש נמצא כוכב ונוס במפת לידתם. כוכב זה מסמל בנומרולוגיה שיא של הרמוניה, סימפטיה ואף אהבה. כוכב זה מעניק אוירה של רצון טוב, ניחוחות ונתינה ללא גבולות.
לפיכך, יום זה מסמל אצל נתניהו וטראמפ התחלה חדשה וחיובית ביותר, הכוללת סיוע מצד ארה"ב לישראל ברמה שלא נראתה מעולם, וכן פתיחות בלתי רגילה מצד נתניהו תוך ויתור רב מצידו על דברים שבעבר סירב בעקשנות לוותר לגביהם ואף לדון עליהם.
בנוסף, כוכב יופיטר הנמצא בשנת 2025 במפת לידתו של נתניהו, מלמד כי תהיה לו זו שנה בלתי רגילה של צמיחה והתפתחות, תוך מהלכים בעלי חשיבות קרדינלית הנובעים כתוצאה מחשיבה אצלו "מחוץ לקופסה", דבר שישנה את פני המזרח התיכון.
ניתן להניח שהמפגש בינו לבין טראמפ יהווה נדבך אחד מתוך כמה נדבכים של שינויים וצמיחה זו. לגבי טראמפ, כפי שכתבתי באחד ממאמרי הקודמים, חודשים אלה עד חודש מאי 2025 נחשבים לו לטובים מאוד, תוך הצלחה בישום תוכניותיו השונות, והכוללים בין היתר סיוע בלתי רגיל למדינת ישראל. מחודש מאי 2025 ואילך מתחילה אצלו תקופה מאוד לא קלה ומאוד מאתגרת.
הכותב הינו מרצה למחשבת ישראל ומחברם של ספרים בתחום. לפניות ניתן להתקשר לטל' 0505249215, וכן למייל: [email protected]