בחוסר הוודאות שאופף את כולנו, יש מי שמתנחמים בחוכמת המספרים. אז, בבואי לבדוק את עניין התכנות עסקת החטופים בפעימה הנוכחית, אני נדרש לנקודת משען נומרולוגית המהווה 'נקודה ארכימדית' ממנה ניתן יהיה לערוך את החישוב הנדרש. כמות המשתנים כאן גבוהה כמספר תאריכי הלידה של החטופים האמורים להשתחרר. נתונים אלה אינם זמינים לי, ולכן אני מסתמך על שני מקורות חישוביים אחרים, מהם גם ניתן ללמוד ולגזור את המידע הנדרש.
הנתון הראשון ממנו ניתן ללמוד על מהלכים עתידיים הקשורים לישראל, מתבסס על תאריך הצהרת העצמאות של מדינת ישראל – 14/05/1948, המקור החישובי השני מתבסס על תאריך עליית חמאס לשלטון – 14/06/2007. קורלציה בין הנומראציות הנגזרות משני תאריכים אלה, מלמדת רבות על הצפוי לישראל ולחמס.
שנת 2025 נחשבת לשנה נוספת לא קלה לישראל, שנה בה ישראל תהיה מעורבת במלחמות בזירות שונות. תקופה קשה זו בתולדות מדינת ישראל, והנמשכת כבר מספר שנים, תסתיים בחודש 03/2026, אז תתחיל תקופה חדשה וטובה בדברי ימי המדינה.
לעומת זאת, החמאס נכנס לאיטו לתקופה קשה מנשוא, ממנה לא יצליח להיחלץ, וכתוצאה מכך יאלץ לשנות לחלוטין את דרכו והמצע העומד בבסיס הגדרתו, ולמעשה יעלם. ברם, בחודש זה, פברואר, חמאס עדיין לא נמצא בתוככי תקופת הקושי המדובר כאן, שיתחיל עבורו מתאריך 20/05/2025.
לפיכך, המשמעות הנגזרת מן החישובים הנומרולוגיים של התאריכים המובאים לעיל, תוך קורלציה ביניהם, מעלה כי הפעימה הקרובה תתקיים. ברם, ככל שיעבור הזמן, דרגת הקושי מול חמאס תלך ותחמיר עד לפיצוץ הגדול שהוא בלתי נמנע.
הכותב הינו מרצה למחשבת ישראל ומחברם של ספרים בתחום. לפניות ניתן להתקשר לטל' 0505249215, וכן למייל: [email protected]